Език: BG
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • AUD
  • BRL
  • GBP
  • BGN
  • CAD
  • CNY
  • HRK
  • CZK
  • DKK
  • HUF
  • INR
  • MXN
  • NZD
  • NOK
  • PLN
  • RON
  • RUB
  • ZAR
  • KRW
  • SEK
  • CHF
  • THB
  • TRY
  • JPY
  • AED
  • EGP
  • MDL
  • RSD
  • UAH
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории

Политика за личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет магазин. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете клиент на E-FISH. BG, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели.

 

Важно

Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

 

Нормативна основа

E-FISH/Studio MAX.Ltd  стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г.

 

Събиране на данни за потребителите на уебсайта

Когато посещавате сайта определена информация за вас, а именно Интернет протокол адреса на вашия компютър, автоматично се разпознава от сървъра. Възможно е да използваме тази информация, за да съберем данни за това как се използват отделни части от нашия сайт. При такъв тип изследване не идентифицираме отделните потребители и не събираме т.нар. "cookies". Валидността на последните изтича с края на вашето посещение в сайта ни. Всъщност, възможно е използването на нашия сайт при активиране на функцията на вашия браузър за отказ на "cookies".

 

Вашите лични данни

Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на вашето евентуално запитване или да ви изпратим информация за стоки , услуги и предложения, които биха могли да представляват интерес за вас.

 

Разкриване на вашите лични данни

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица.

 

Достъп до вашите лични данни

При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

 

Приложимо право

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България. С ползването на сайта давате съгласието си всеки спор, възникнал от ползването на този сайт или свързани с него услуги, да бъде подсъден единствено на българските съдилища.

Нови продукти

Shimano 17 Ocea Jigger 1501 HG

Shimano 17 Ocea Jigger 1501 HG

-25%
Цена: 900.00лв.
Каталожна цена: 1,195.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 900.00лв.
Каталожна цена: 1,195.00лв.
Отстъпка: 295.00лв. (24.69%)
Daiwa KOHGA Spare Hooks L

Daiwa KOHGA Spare Hooks L

Цена: 21.90лв.
Daiwa KOHGA Tako Maracas Unit 3.5"

Daiwa KOHGA Tako Maracas Unit 3.5"

Цена: 22.90лв.
Daiwa KOHGA Tako Maracas Bait 6"

Daiwa KOHGA Tako Maracas Bait 6"

Цена: 29.90лв.

Най-продавани

Bassdream DEEP SHAD 75F

Bassdream DEEP SHAD 75F

Цена: 20.90лв.
XORUS Patchinko 100

XORUS Patchinko 100

Цена: 47.90лв.
XORUS Patchinko 140

XORUS Patchinko 140

Цена: 49.90лв.
Bassdream DEEP SHAD 85F

Bassdream DEEP SHAD 85F

Цена: 20.90лв.